Search

subota, 5. travnja 2014.

EVELINE 8in1 TOTAL ACTION

Drage dame! :D

Eveline 8in1 Total Action je lak za učvršćivanje noktiju. Počela sam ga koristiti u prosincu prošle godine i pokazao se izvrsnim. Nanosi se 4 dana za redom, svaki dan po jedan sloj i nakon četvrtog dana ispočetka. Ja sam ga nekoliko puta nosila tako (4 dana za redom pa ponavljala postupak), a nakon toga sam ga nosila kao bazni lak. Nokti su mi se super učvrstili, iako su mi se prije neprestano listali. I ostali su čvrsti i nakon što sam prestala koristiti lak. Tek sad su mi se počeli ponovo listati.



 
Lak je upakiran u malu kartonsku kutijicu i dolazi zajedno s uputama za korištenje. Ima 12 ml, što je sasvim dovoljno za mjesec-dva, ovisi kako ga koristite. Četkica je dosta čvrsta i lak je glatke teksture pa se lako razmazuje.  


Kod laka mi se osobito sviđa što nakon nanošenja trećeg i četvrtog sloja izgleda kao da nosim neki mliječni lak pa se ne moram truditi da lakiram nokte nekim drugim lakom, i brzo se suši (1-3 min) što je dobra ušteda vremena, pogotovo ako ste zauzeti većinu dana. :)

Osim u bijeloj boji, dostupan je bezbojni lak te u baby rozoj i baby plavoj boji, ali ti u boji su u pakiranju od 6 ml, a cijena je ista. (21,90 kn)

Sastav:
Sastav je tipičan  za ovakav proizvod. Jedino sadrži plin formaldehid koji je štetan i kancerogen. Ne može štetiti u tako maloj količini, ali štetan je za trudnice i dojilje pa ga one ne bi trebale koristiti.

Ovaj lak preporučam svima koji žele riješiti probleme s pucanjem i listanjem noktiju te problem s tankim noktima. Lak je odličan i za učvršćivanje noktiju nakon geliranja, ali o tome vam, nažalost, ne mogu puno reći jer ne geliram nokte.
 



Ovo je moja prva recenzija i nadam se da vam se sviđa. Ako mislite da trebam nešto raditi drugačije, javite.
Imate li vi problema s pucanjem i listanjem noktiju ili s tankim noktima? Koji lak za učvršćivanje koristite?

Zahvaljujem na čitanju i komentarima! :D

Nikolina, Mademoiselle Beauty

9 komentari:

Imam ga i ja. Prezadovoljna sam...i vec trošim 2 bocicu. Obavezno ga nanosim prije svakog laka. Nokti su mi jaci i ne pucaju vise.

Drago mi je da si zadovoljna. :D

Nikolina

Imam, koristim no nisam vidjela neke posebne rezultate. Ipak, ne odustajem pa ga mazem svako malo. Meni jako smeta sto me dosta "ujede" tj. pecne za okolnu kozicu nokta ako dodje u kontakt s njom. Vjerovatno zbog toga i pise da zastitimo zanoktice ali ja sam naucila na tezi nacin. Ouch! :)

Koristim ga i ja.Jako sam zadovoljna,zaista sprječava listanje,iako ga ja ne koristim 4 dana zaredom,već eventualno dva :D

Super je i jako mi se sviđa što se brzo suši. Koristim ga kao bazni lak da mi zaštiti noktiće :)

I ja ga koristim, već jaako dugo.
U početku sam ga nanosila kako piše, a sada uvijek prije lakiranja, ili jednostavno samo jedan sloj.
Iako, ja nisam tako zadovoljna...Moji nokti bili su poput papira, savijali su se, listali, pucali. UŽAS! A s tim lako su samo malo čvršći, ne listaju se...ali i dalje ne smijem zapetni nigdje jer pukne. Mislim da im nema spasa, da ću cijeli život imati nikakve nokte. :/

ovaj lak si moram kupiti, jer su mi nokti skloni pucanju
znam da ga većina cura i blogerica hvale, a ja ga zaboravim kupiti hehe :)

Cure, super je što vam lak odgovara! ;)

Selma, ne znam zašto bi te moglo peckati, možda ti je koža preosjetljiva općenito ili na neki sastojak?

Upornost se isplati, nastavi ga koristiti pa se možda pokažu bolji rezultati. :)

Definitivno ga kupi, nećeš požaliti. :*
Nikolina

Pogledajte blog: candymakeupgirl.blogspot.com

Objavi komentar

Hvala vam na čitanju i komentiranju :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More