Search

utorak, 12. studenoga 2013.

Max Factor 2000 Calorie Curved


Svi smo već čuli za "klasičarku" 2000 Calorie. Curved brush je njezina modernizirana verzija koja je izašla kad i 2000 Calorie vodootporna maskara.

U Max Factoru kažu:
"Želite trenutačno i brzo povećati volumen vaših trepavica i stvoriti dramatičan dojam uz maksimalno uvijanje trepavica? 2000 Calorie Curved Brush maskara sa zaobljenom četkicom je idealan izbor za vas! Ne razmazuje se, vaše trepavice trenutno čini 300% gušćim i predivno uvijenim.

Glavne karakteristike su joj već provjerene jer je ona kreirana na temeljima Max Factor 2000 Calorie maskare koja je najprodavanija na hrvatskom tržištu već 10 g. Na hrvatskom tržištu se svakih 5 min. proda Max Factor 2000 Calorie maskara.

2000 Calorie Curved Brush maskara s zaobljenom četkicom ima sve najbolje karakteristike maskare 2000 Calorie, i dodatno zaobljenu četkicu za maksimalno uvijanje trepavica. Ova specijalno dizajnirana četkica oblikovana je kako bi olakšala precizno nanošenje maskare na trepavice u kutovima oka. Rezultat su predivno uvijene trepavice i otvoren pogled.

Max Factor 2000 Calorie Curved Brush ima jedinstvenu kombinacija sastojaka koji su otporni na razmazivanje, trljanje i vlagu. Lako se uklanja bilo kojim sredstvom za skidanje šminke i ne nadražuje oči jer. Oftalmološki je ispitana i sigurna je za osobe s osjetljivim očima i one s kontaktnim lećama.
S 2000 Calorie Curved Brush oči će biti dramatične, a trepavice savršeno uvijene."


Ljepo su to oni rekli, ,jel?? :D


Sada ozbiljno:  =)
Maskara dolazi u ambalaži od čvrste i sjajne plastike. Dolazi u količini od 9 ml. Četkica je ista kao kod njezine prethodnice, samo uvijena. Četkica skida pravu dozu maskare, ni previše ni premalo. 




Idealne je gustoće, ne trusi se i ne preslikava, a na očima mi traje i do 12 sati! Brzo se suši ali ne i prebrzo tako da bez problema stignete staviti i drugi sloj...

Slijede slike redom: bez maskare, 1 sloj maskare, 2 sloja maskare.












*za slikanje nisam koristila uvijač. 




Maskarom sam zadovoljna isto (ako ne i više) kao i njezinom prethodnicom. Jako je volim, a obožavam što je oftalmološki ispitana, to je za mene uvijek veliki plus... 
Uvijek je imam negdje u nesseseru i najčešće je koristim za neki dnevi look. Preporučam svima! :)

Preporučena cijena maskare je 68,50 kn.  


Jeste li se susreli s ovom maskarom? Što vi mislite o njoj?

Ivana, Mademoiselle Beauty  

0 komentari:

Objavi komentar

Hvala vam na čitanju i komentiranju :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More